Längtan

Jag går snart bananas hela mina kropp är full av adrenalin jag vill bara ut ut och köra hoppa känna livet action äventyr!!!!

Jag har blivit helt kär i surfarkulturen, allt jag vill är för tillfället är förutom att köra kite även att lära mig åka longboard, skateboard, wakeboard, vågsurfing och återuppta snowboarding. Älskar livsstilen, människorna, den där härliga stämningen att ”go with the flow” och att bara ha det allmänt gött. Mitt enda problem är att jag inte känner en endaste människa som själv lever i denna värld! Jag saknar folk att dela galna drömmar med, som vill göra dessa saker och verkligen LEVA livet à la surfarstyle. Jag känner att jag inte lever livet fullt ut, jag är fast i någon slags bakform, klistrad längst kanterna, oförmögen att ta sig ur. Jag vill, jag är, egentligen den tjejen som bor i något varmt blåsigt land med fruktträd utanför fönstret och som ena sekunden hoppar fallskärm och som i andra befinner sig uppe i en alptopp för att åka sitt livs offpist. Jag är den tjejen som ena året seglar jorden runt och som andra året jobbar som volontär i Afrika. Jag är fast i en roll där man måste köpa senaste modet, direkt Copy Pastat från HM. Jag vill ha på mig surfingkläder, snygga kepsar och baggy jeans, men istället blir det gladiatorsandaler och skinnjacka. Men man ska väl inte klaga. I morgon blir det i alla fall troligtvis kite igen, förhoppningsvis i några timmar. Mitt mål den här sommaren är i alla fall att kunna åka runt på brädan utan problem eller ansträngning, och att ha testat på något litet hopp (helt utan stilmål). Jag hoppas och jag ber att det målet skall gå att uppfylla.

Jag?

Eller jag?

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s