Är det nu det börjar på riktigt?

Nu har jag kitat tre dagar på rad. Måndag, tisdag, onsdag och nu börjar det äntligen hända grejer!

Måndag: Det blev en kvällsession denna dag. Vid 6-tiden körde pappa ner mig och Viktor till Rågelund och vi möttes av en imponerande syn. Säkert 20 kitar uppe samtidigt och det blåste på bra, 9-10 m/s. Väl nere på stranden mötte jag en tjej jag träffade en del förut, hon kitar inte själv men var där med en annan kille som jag också träffade en del förut, och han kitar. Verkligen jättekul! Sjukt trevlig och rolig kille! I samma sällskap befann sig de killar jag träffat i de två surfbutiker jag besökt, båda kände igen oss och var även dom supertrevliga! Kitefolk är verkligen en klass för sig, alltid hjälpsamma och glada! Viktor och jag körde lite kitekontroll först och försökte oss sedan på brädan. Det var ett stapplande men i slutet kom jag iväg en bit och jag kände i hela kroppen att det var rätt! Försökte och lyckades åka igen, dock bara åt vänster håll. Avslutade kvällen med ett gott leende.

Tisdag: Har sedan länge bestämt med en tjej att vi skulle åka tillsammans och idag was the day it would happen! Blev upplockad runt ett-tiden och vi begav oss än en gång till Rågelund. Inte mycket folk ute, ganska skönt samtidigt som man blev lite orolig – varför var inga här!? Men troligtvis jobbade de flesta runt den tiden, därav folktomheten. Mötte Paul på plats igen – nice! Tjejen (Viktoria) och jag delade kite och vi tränade som galningar med brädan! En håll, den andra försökte starta och det gick för min del inte särskillt bra i början, jag bara ramlade och ramlade! Men så till sist lyckades jag en bit, kom jag väl iväg en bit så var det sjukt svårt att stanna, har inte hittat den tekniken än haha! Men att åka mot höger var en omöjlighet, min hjärna ville inte förstå att man kan göra det också! Efter en tur till den lokala Åsa-butiken efter lite jakt på mat och ännu lite tränande begav vi oss sedan hemmåt! Efter 6 timmars kämpande var man något slut! Men en riktigt go dag!

Onsdag: Åkte med Paul och hans pappa ner till Torkelstorp idag… Efter att ha vaknat med träningsvärk, nackont och en öm handled! Blåste inte supermycket, men ända helt okej drag i tian!  Nu gick det riktigt bra! Kom iväg på en gång! Åt båda hållen även fast högersidan inte var lika fin som vänster! Måste dock lära mig att kunna ta höjd! Åkte in mot norr hela tiden vilket innebar längre bort från var jag började, illa! Men det kommer väl! Var i vattnet i kanske två timmar innan kiten ramlade genom sina egna linor och jag fick gå in mot land för att reda ut allt, jobbigt värre… en fördel skulle definitivt varit om jag haft våtskor på mig, brännesslor och skit längst hela vägen…  Fick en fin rispa på andra foten med. Men rolig dag det här med, träffade två 70-åriga män som börjat kitesurfa förra säsongen, det kan man kalla livsanda! Riktigt duktiga båda två!

Imorgon blir det kanske kite igen, får se! I shall be good! 😀

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s