Hjärnsläpp?

Mohaha nu kom jag på vad jag missade! Satt och tänkte när jag skrev förra inlägget att jag missat något men jag kom inte på vad det var! Men nu har min hjärna äntligen börja fungera igen! – Jag har fått en ny våtdräkt! Istället får att få min lagad fick jag en ny, jag tackar och bockar, NoComply är verkligen super! Passade på att byta upp mig en storlek också då armarna varit lite väl korta på min förra. Fasen nu glömde jag bort vad jag skulle skriva igen… det var ju någonting mer! Eller just det, jag har något av ett problem: Jag kan inte hitta någon hjälm som passar mitt huvud! Antagligen har jag ett ovanligt litet huvud, min moppehjälm var ju XXS och alla andras hjälmar jag provat har varit enorma… S är förstort, och inga butiker (vare sig det varit onlinebutiker eller markbutiker) har haft någon XS… Både Walléns och NoComply har sagt att de eventuellt kommer att ha XS i deras sortiment snart, men än har inget hänt… Får se om jag lyckas hitta någon som passar, funderar på om man kan bygga om en vanlig hjälm till en vattensports med ear flaps… Skulle vara ballt!

Har gjort en liten lista med tiden och passande vindar till olika spots, tänkte jag kunde ha den här så att jag lätt kan fiska upp min iphone när behovet nalkas…

·                     Tollenäs (SV), V, (SO), (O), (N) – 50 min

·                     Getskär SV, (V) – 50 min

·                     Aröd V, (SV), (O), (NO) – 55 min

·                     Lycke V, (SV), (O) – 55 min

·                     Björlanda (V), NV, (N) – 35 min

·                     Arendal (V), (SV), S, SO, (O) – 30 min

·                     Askimsbadet SV – 10 min

·                     JAG

·                     Torkelstorp V, SV, (S), (SO) – 25 min

·                     Gottskär (Draget) O, NO – 30 min

·                     Åsa badstrand (V), SV, S, SO, (O) – 30 min

·                     Rågelund V, SV, (S)35 min

·                     Stråvalla NV, (V), (SV), (N) – 35 min

·                     Norra Näs NV, (V), (SV), (S), N – 40 min

·                     Getterön NV, SV, (S), (N) – 45 min

·                     Apelviken NV, V, SV – 50 min

·                     Läjet (NV), (V), SV, (S) – 55 min

·                     Björkäng (NV), V, SV, S – 50 min

·                     Stranninge NV, (V), (SV), (V), N – 55 min

·                     Olofsbo (V), (SV), S, SO – 60 min

·                     Skrea Strand NV, V, SV, (S), (N) – 60 min

·                     Ringsegård/Ringsegård mitten (NV), V, SV, (S), (NO), (N) – 65 min

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s