Inget idag…

Trodde att dagen skulle bjuda på samma vind som igår men där trodde jag fel. Åkte ner till Rågelund vid 13-tiden men det var knappt någon idé att kliva ur bilen… stilla som döden. Träffade Lina som jag även träffade igår nere på stranden, men hon och hennes gäng var på väg att packa ihop, så det blev inget med det. Men trevligt nog erbjöd hon sig att vi kunde åka tillsammans någon dag snart! Verkar supertrevlig så det ser jag fram emot! Börjar samla på mig en liten hop av folk jag kan kitea tillsammans med nu, stort plus!

Mamma och jag begav oss till Kungsmässan istället och jag håvade in förutom nya skor och en tröja från Melrose en till våtdräkt! Kunde inte låta bli att köpa den, kostade 249 kr på Stadium och är en 3/2 shorty – perfekt för varma sommardagar! De fanns dock bara i herrstorlekar (tjejdiskriminering!?) så jag plockade på mig den minsta jag kunde hitta, lite stor vid axlarna och något för liten vid höfterna, men inget man noterar så där direkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prognosen ser lovande ut för nästa vecka i alla fall, tyvärr har jag ju jobbet men jag ska ändå försöka ta mig ut alla kitevänliga dagar! Mamma och pappa får agera chafför då jag misstänker att de flesta är lediga under min jobbperiod och åker iväg tidigare… Det värsta är att all vind verkar avta efter 17… 😦

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s