Tisdagen med litet t.

Gud vad trött jag är, gick upp halv sju, jobbade till tre, åkte buss till Snipen där mamma plockade upp mig, skjutsade mig till Rågelund där jag var framme vid fyra, åkte till sju och sen åkte hem. Borde sova nu egentligen.

Jag fattar inte hur jag lyckas, jag hamnar verkligen i alla onödiga situationer man kan hamna i när man kitear och ändå är jag jättenoga med alla detaljer. Missödet idag var att jag lyckades krascha min kite i en annans, missbedömde avståndet, men som tur var jag på väg att stanna så jag hade ingen vidare fart. Han stod still (hm, nååågot pinsamt, tur att han också var nybörjare och därmed lite mer förstående)  och vips var linorna som en enda röra. Var rädd att det skulle ske något allvarligare, men efter att kitarna hoppat av sig det värsta och drivit in mot land var det bara att lossa linorna och reda ut eländet.

Situationen idag var väl inte idealiskt, för många kitesurfare på för liten plats, byig och tidvis svag vind, dessutom var det mulet. En sak som jag finner lite roligt alternativt tråkigt/fascinerande/konstigt är att ju fler människor det är ute destu mer anonymt blir det. Paul hade varit där på dagen men troligtvis åkt hem när jag kom dit (såg honom aldrig) och jag kände inte igen någon så det var lite tråkigt att vara där ensam… Men jag gjorde det bästa av situationen och såg detta som ett träningstillfälle! Det gick ganska bra, men jag får panik av att jag inte kan åka upwind! Det var det enda jag försökte med idag, men det enda jag lyckas med är att åka på en rak linje… Är det kanske brädan det är fel på (fel storlek?), för lite vind eller det värsta alternativet, mig det är fel på?? Jag skulle vilja rådfråga någon, har fått bra svar på surfzone.se och (tror) jag förstår tekniken men om någon kunde se mig kanske…

På torsdag blir det troligtvis Draget med Viktoria, om jag har tur blir jag hämtad direkt från jobbet! Prognosen visar på mycket bra vind, det jag är rädd för är att det ska blåsa för mycket, 9 m/s skulle vara perfekt!

En till sak, jag fattar inte på att jag tänkte på det innan, men mina boardshort är självklart för små när jag har på mig våtdräkten! (Nu orkar jag inte räknan ut det men med mina gymnasiekunskaper, eller det räcker nog med 6ans matte, kan jag ju räkna ut skillnaden i cm! Det är bara att ta diametern gånger Pi och så… nej, det är faktiskt sommarlov!)

Så här vill jag också kunna göra… klassiska posen liksom… jag SKA ha gjort detta och tagit en bild när jag gör det innan denna säsong är slut! Så det så!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s