Tiden går…

Hemma igen! Oj, nu var det minst sagt ett tag sen jag skrev! Jag har gjort en dum sak som jag ångrar… i Lördags (eller var det söndags?) började det att blåsa. Det skulle blåsa super ur hastighetssynpunkt (runt 8 m/s) men till min stora förvåning visade hastighetsmätaren på onsala att det var runt 3 m/s och den i särö 4 m/s. (Tips: Vindmätaren i Särö finns på http://www.lokaltvader.se/budskar/wxwinds.php) Mycket konstigt då prognoserna ute till havs låg på 12 m/s… Det skulle dessutom blåsa SO vilket inte är bra för någon spot här i närheten, regnet kom och gick så till slut tog jag beslutet att inte åka. Det ångrar jag bittert nu, då det inte verkar komma någon mer vind på evigheter… Jag ångrar att jag inte trotsade regnet och åkte ut på förmiddagen men man får väl ta det för vad det är.

Jag har i alla fall utökad min gaderob med lite grejer från junkyard.se! Underbar butik, har massor av snygga surfarkläder och accessoarer. Tänkte ge min inre önskan om en mer surfarlik stil till viljes och har således köpt en keps, nya hörlurar och ett till par solglasögon! Ascoola!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är rea där nu så passa på! Hörlurarna var skitbilliga!
Idag träffade jag på Virena då jag var inne på Udéns/Surfbussen och kollade om det fanns någon passande hjälm, vi har haft lite kontakt innan via mejl och internet, jag har tex varit spekulant på några saker hon skulle sälja och hon har hjälpt mig med frågor jag haft – verkligen jättego tjej! Hon bor även i Brasilien i kiteparadiset Cumbuco, driver kiteskola och hjälper utsatta barn! Hon har varit med om mycket äventyr och är verkligen en inspirerande person! Just det, hjälmen! Den var tråkigt svart och vanlig, jag vill ha en cool så jag tror inte det blir därifrån… men jag har mejlat till NoComply och frågat om de kan beställa denna i XS, skulle vara nice!


 

Pratade även med Mathieu, kiteinstruktören på kursen, så nu skall KSA- och IKO-certifikaten skickas så att jag kan hyra utrustning utomlands om det så behövs! Snällt att de kunde fixa det!

Om några dagar hoppar jag på familjens båt och drar bland annat till Läsö, om vinden visar sig god hade jag tänkt kitea där lite! Tydligen skall man lägga till på Västerö hamn för att komma närmast spotsen, en ligger norrut om hamnen (nån km) och heter Flaget, skall vara Läsös populäraste spot, tydligen plattvatten och jättebra! Funkar från SV till NO. Stokken är en annan plats 4 km sydväst om hamnen. Funkar från S till V. Skall också vara jättebra!

Detta ska tydligen vara Stokken… ser platt ut! Men det är ju det man vill också!

 

Så nu hoppas vi bara på lite vind! Eller nej förresten, det får inte börja blåsa fram till tisdag för att då är jag på Råön! Okej vi säger så här: Vindstilla torsdag till och med måndag. Tisdagen börjar lungt och sedan när jag är där får det börja blåsa 8 m/s perfekt stabil vind. Kan någon fixa det till mig tack? God natt nu ska jag sova!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s