Huvudvärk

Med tanke på rubriken kan man tro att det har varit en dålig dag. Men ack så fel man kan ha! Det har varit en väldigt kiteig dag istället!

Kom iväg vid 12-tiden och åkte till Rågelund, spenderade tre till fyra timmar på brädan och det blåste jättebra, kanske 9-10 m/s, kände mig något överriggad i början men när klockan närmade sig 4-halv 5 blev jag underriggad istället och gick in. Det var ganska byigt (tror på grund av den ganska sydliga vindriktningen) så det var lite kämpigt i början men sen blev det bättre. Tränade på att åka toeside och det gick väl… jaa sådär. Det är en början i alla fall. Kan byta riktning på brädan när jag åker men har lite problem med att ha kvar kraften och jag åker direkt downwind när jag väl lyckades. Försökte även svänga till toeside och då gick det bäst när jag kom åkandes mot höger och svängde till vänster men som sagt, mer kraft behövdes. Men de vanliga vändningarna som jag tränade på förra gången satt i alla fall! Tror man behöver ”smälta” det lite så förhoppningsvis går det bra nästa gång. Tips: Rågelund är byigt i SSV-S

Pratade med en glad tyska som var här i Sverige på semester, hon sa att stränderna i Tyskland typ var som i Sverige och att hon inte var van vid så tomma stränder – då skulle hon sett Rågelund igår!

Jobbig som jag är har jag börjat fundera på hösten-vintern. Det kommer ju kosta asmycket att köpa tjocka skor + tjocka vantar + väst med huva + underbyxor + hjälm + flytväst! Dessutom om jag köper en 7a blir det ju h*lvetesdyrt! Kom på att jag beställt en sån cool tröja man har ovanför våtdräkten också… och hade tänkt att köpa ett till par boardshorts… oohps!

På onsdag ser det bra ut igen, mamma ska till Varberg och hälsa på mormor och morfar och då passar jag nog på att åka till surfers och köpa hjälm och åka på någon passande spot som funkar på NV… kanske Norra Näs eller Apelviken?

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s