Tummen upp

Vad har jag gjort idag? Jo, det här:

Efter en tur till Norra Näs där Alice och jag snopna kollade in en folktom vik med dåliga launchmöjligheter åkte vi till Apelviken. Vilken dröm det var! Superfint väder och varmt i luften med tidvis bra vind var en bra kombo! Blev åkning i några timmar, lunch, lite åkning till och sedan droppa vinden så då blev det hemfärd! Apelviken är verkligen mysigt! Trevligt folk och en härlig dag! Lite träning på toeside men nästa gång har jag bestämt mig för att testa att hoppa, läst lite tips på surfzone hur jag ska göra det på bästa sätt, load and pop var svaret. Får se hur det blir då!

Sedan när jag kom hem var det bara att vända i dörren och bege sig upp till lite Zumba! Shake it girl!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s