Ledsen i ögat

En sån här skulle vara go att ha!

Jag som är helt beroende av musik och dessutom har skaffat Spotify Premium (äntligen!)! (Grooveshark som jag hade innan till mobilen var inte så bra som jag först trodde…)
Finns att köpa på

Imorgon fyller min kära bror år så även fast prognosen ser kitebar ut så blir det nog tyvärr inte så (vi ska överraska honom med lite gocart!) och på söndagen blir det antingen kite (ser lite osäkert ut nu) eller wake i Lagunen kabelpark som ligger i Härryda! Har velat testa att åka det ett tag nu och då en tjej frågade om någon ville följa med dit i gruppen Sörfaretjejer på fejan så kände jag ”Ja, varför inte!?” Jag måste släppa alla hämningar nu, wake och longboard är två saker jag verkligen vill göra så då får jag bannemig ta och göra det!! Blir ett bra komplement till kite vindstilla dagar!

Sörfaretjejer är verkligen en bra grupp, kika in på den på http://www.facebook.com/home.php?sk=group_123770061010884

Ser ut att kunna bli kite nästa vecka så jag satsar på det! Senast igår gjorde jag mig redo för att åka några timmar då Paul ringde och frågade om jag ville hänga med (han har för övrigt fått körkort nu!), vinden såg tydligen bra ut på DMI, men när vi väl skulle åka iväg ringde en kompis och sa att det inte blåste något alls… så det blev till att gå hem igen!
Längtar så tills jag får körkört, ska köra upp och ta teoriprovet om ca 3 veckor så det närmar sig! Ifall jag lyckas ta det på en gång kan jag i alla fall få några veckor då jag kan ta mig överallt innan säsongen är slut! Peppar peppar!

Har inte åkt på hur lång tid som helst nu… skolan, mamma och pappa bortresta och för mycket/lite vind har varit orsakerna… blää jag får ont i magen ju! Jag vill ju åka!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s