Det var på tiden!

Efter många veckors uppehåll var det nu dags igen! På grund av kuggad uppkörning och OERHÖRT stressigt i skolan har jag inte haft möjlighet att ta mig ut. Men så denna soliga söndag var det dags!

Perfekt vind med runt 8 m/s och premiär för mina nya grejer! Riggade min Rebel och tog på mig grejerna. Dock började det lite oturligt då jag märkte precis när jag skulle launcha att en lina inte var fastsatt. Precis när killen som hjälpte mig att starta skulle sätt fast den kom en gubbe (förlåt men han var faktiskt en gubbe) i en bil och skriker åt oss att vi blockerar hans väg. Några killar springer fram och försöker lyfta upp linorna så att han kan åka förbi men han bara gormar att vi absolut inte får blockera hans väg och att vi med andra ord är idioter (öh… vem är idiot om man inte kan vänta en minut?) så jag fick gå in med linorna igen och rigga om allt. Som tur var kom jag iväg till sist och det kändes lite sådär. Ramlade när jag skulle byta från heelside till toeside och blev chockad när det kalla vattnet slogs mot mitt ansikte. Men efter en stund kom jag igång på riktigt och det började kännas bra. Dock var det ganska klumpigt med handskarna – även fast jag inte frös ett dugg = bra betyg! – och jag nådde inte till depowern så det blev lite småläskigt när jag blev overpowered. Jag tappade min bräda vid ett tillfälle och då Rebelen drar ganska bra så drog den mig åt ena sidan medan brädan flöt åt andra. Jag försökte bodydragga upp till den men det gick inte så bra. Som tur var kom en räddare i nöden som hjälpte mig och hämtade den! 🙂
Man har ju hört lite skräckhistorier om krampande armar pga handskar och jag hoppades att jag skulle slippa det men ack ack! Jag fick mera mera ont och jag blev mera mera slut i mina stackars underarmar och till sist var jag tvungen att gå in. Käkade en macka att tjatade lite med några välkända människor och gav mig sedan ut igen. Nu gick det riktigt bra! Satte popsen nästan oavbrutet och fick till riktigt bra höjd med dom! Sjung av glädje så bra det gick! Nästa utmaning blir att lära mig backroll.

Men sedan började det göra så fruktansvärt ont i underarmarna igen att jag beslöt mig för att gå in igen. Tyvärr hade jag tappat lite höjd och då Rebelen har ganska stort bomtryck blev det en fight att ta sig upp igen. Jag orkade helt enkelt inte hålla emot med armarna. Men till slut kom jag in och avslutade åkningen med något så vackert som en kraschning i buskarna! Jao! Känner att någon denna dag var lite sur på mig och inte ville att allt skulle gå enligt planerna hehe

Sedan åkte jag hem!

Så det var den sammanfattningen! Har fruktansvärd träningsvärk i nacke, underarmar och mage idag dagen efter, ett verkligt bevis på den tid det gått sen senaste åkningen och idag! Funderar på om jag ska minska bomtrycket på något sätt  så jag slipper detta för det var verkligen inte kul att få avbryta på grund av värkande armar!
På onsdag blir det en tur till NoComply igen med Viktoria för att köpa skor och eventuellt något par tunnare handskar. Och så får jag hoppas på vind i helgen för att veckan som kommer ser även den enormt megastressig ut. Ciao!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s