Tycker synd om mig själv

Jahopp… då har några till veckor gått och mörkret har sänkt sig över Sverige så nu gäller det att vara alert om man vill hinna åka på vardagarna! Vinden vill liksom inte komma fram nu på helgerna…. och inte heller nu när jag har haft lov! Och snart blir det bajskallt i vattnet!

Så vad har jag gjort för att få någon fördel till min sida?

Jo, jag har beställt ett par tunnare handskar (ibland undrar jag vad jag håller på med nu när det blir kallare, men jag ser det som en bra investering) och en ombytningsponcho! (kanske lite onödigt också men nu blev det så)Så nu återstår:

Tjocka skor (Kikat på O’Neill Mutant 6/5/4 och Mystic Blade, vill inte ha någon med band över vristen)

Underställ (Kikat på diverse Mystic-varianter)

Kanske Dakine Cold Water eftersom mina handskar verkar suga (men vem vet, kanske bara mina underarmar som är ovanligt svaga)

Jag längtar till nästa vår, kommer att bli helt underbart med varmare väder för varje dag, körkort, studenten som hägrar och en massa kite! Vill som sagt även testa på wake, surf, longboard, kanske skate så det blir förhoppningsvis en intensiv tid!

Dagens tips: Need2Kite – Asbra hemsida för att hitta sin kitedestination!

Dagens video:

För att sörfaretjejerna är GRYMMA

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s