Ilska

Gaah jag blir galen! Jag varnar härmed för fruugo.se !!

Vad får jag för vackert meddelande på hotmail? Jo, att min order har blivit annulerad. Vadå annulerad!? Har de sakerna på sin hemsida får de ju banne mig kunna sälja dem också! Nej, fy fasen. Och jag som längtade efter mina nya handskar och mysomklädningsgrejen. Får jag inte pengarna tillbaka på kontot inom en dag blir jag tokig!

(förlåt om jag låter väldigt arg, är lite trött)

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s