Sammanfattning

Jag är en dålig bloggare. Fy skäms på mig. Det har det inte hänt så mycket surfinspirerat mer än ett nästan tvångsaktigt beteende att titta på diverse skid-, kite-, surf-, snowboard-, vindsurf-, longboard- och wakefilmer. Jag har noterat att jag använt fel teknik när jag gör mina pops och nu försöker med hjälp av lite mindforce få min kropp att fatta hur utan att göra det rent praktiskt.

Victoria och jag tog oss i alla fall till Sörfaretjejfilmkvällen vilket var mycket trevlig! Filmen var kalas, mycket inspirerande, och så fick jag köpt en jacka från Roxy för 300 kr! Årets modell dessutom! (Happy face!) Lokalen vi befann oss i var Roxys ”utställningslokal” där de visar affärer som junkyard och hollywood deras nästa års kollektioner, vilket betyder att jag nu är en av de få som har fått se Roxys 2012/2013 års kläder! Glad tjej säger jag bara! Ser fram emot att träffa alla tjejer igen under Coastal Culture -dagarna i Varberg i vår!

Jag har införskaffat mig varma skor och handskar på Fahlén Surf (O’Neill Mutant 6/5/4 och O’Neill SLX glove 3 mm – han som jobbade där tyckte att de som sålt mina tidigare handskar till mig varit riktigt korkade, 5 mm är tydligen alldeles för tjockt för kite och jag håller med honom, kramp fick jag ju som sagt efter typ 5 min).

Sen har jag även stirrat sönder mig själv på vintervåtdräkter utan att kunna bestämma mig hur jag ska göra, hitta en Xcel infiniti hooded 6/5/4 på Nocomply för halva priset men tyvärr hade de inte min storlek… Har funderat på att köpa Mystic Hypnotize 6/3, men jag blir nästan lite galen när jag inte kan bestämma sig huruvida jag ska köpa en bättre 5/3 (har upptäckt att min typ är den sämsta på marknaden) eller en riktig riktig vintervåtdräkt med inbyggd huva – dock så bestämmer ju kostnaden mycket också. Någon som vet hur jag ska göra?

Vecka 7 blir det i alla fall Sälen och Tandådalen, ska ta med kiten och se om jag kan få något åkt, Högfjället verkar vara den bästa platsen för det. Snön ser fin ut nu så vi får hoppas att den håller i sig! Ska åka snowboard hade jag tänkt, jag hoppas verkligen att skillsen sitter kvar, har ändå inte åkt snowboard på typ 4-5 år… Kan berätta en liten historia för er nu när jag ändå är på gång om min snowboard-karriär: (kan dock varna er för att den varken är speciellt spännande eller rolig)

När jag var ungefär 11 år åkte jag snowboard för första gången. Hyrde snowboard hälften av veckan så jag fick väl in tre dagars åkning, lärde att ta mig hjälpligt ner för gröna backar. Dock slutade veckan med att jag ramlade och fick en spricka i armen. Men det stoppade mig inte! Året efter det blev det skidor och året efter det provade jag snowboard igen. En dags åkning först och jag klarade gröna backar utan att ramla fast med mycket tveksam teknik. Sen var det dags för snowboardskola. Jag var inbokad i nybörjargruppen men när jag väl kom dit så blev jag uppflyttad till gruppen högra upp. Då tyckte de att jag var för duktig även för den gruppen så då blev jag uppflyttad till den högsta gruppen som skulle börja hoppa! Jag var inte precis redo för det efter totalt 4 dagars åkning… Jag hängde med gruppen i alla fall och åkte förbi hoppen och kunde i slutet av veckan åka i alla sorters backar. Året efter det skulle jag åka snowboard igen men det var så fruktansvärt isigt att jag bytte till skidor som jag var mycket bättre och kände mig säkrare på. Sen har det bara blivit skidor, tyvärr. Men nu är det dags igen!

Eventuellt blir det även en weekendtripp till Branäs senare denna säsong med kompisar, och jag har även kikat på detta: http://www.girliecamps.com/snow/girlie-snow-camps/salen,-sweden/in-swedish/

Frågan är om det är värt?

Pratade med Victoria idag om en kiteresa nu i sommar, vi funderar på Egypten men då får vi snarare åka i början av nästa höst, är nog ganska jobbigt att åka i 40 graders värme på sommaren! El Gouna, Soma Bay eller Hurghada? Hm… Vi får se vad det blir med det, men någon typ av kiteresa ser det i alla fall ut att bli! 🙂 Jag är aspepp!! Däremot är jag något avundsjuk på Paul så eventuellt ska få jobb på ett kite- och dykcenter i Egypten nu i höst och alltså kan spendera alla sina dagar med att surfa och dyka hela dagarna! Min dröm!

Jag avslutar med en film som får nackhåren på mig att resa sig, tjejen har seriöst förmågor över det normala, och bara nio år! Herre min gud!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s