Brädpepp!

Hemma efter en underbar vecka i Sälen med massor av snowboard, sol och kexchoklad! Är lite förvånad över mig själv, trodde att jag skulle få spendera större delen av första dagen i barnbacken men efter endast två åk i en grön backe var jag redo för större utmaningar! Leve muskelminnet!

Blev dock lite irriterad när det kändes som jag dag för dag tog två steg framåt men gick ett steg bakåt under natten, men det är väl bara att acceptera… Jag tror jag har lite för höga förväntningar på mig själv, har ju faktiskt bara åkt snowboard i drygt 2 veckor… Jag blir så otroligt impad (och avundsjuk) på de barn som redan åker som gudar, helt otvunget susar de över marken och hoppar omkring. Jag önskar att jag hade blivit satt på en bräda när jag var tre år, när jag får barn ska jag se till att de får ta del av saker så tidigt som möjligt då jag har kommit fram till att det bara medför positiva konsekvenser!

Försökte mig på att snökitea en dag men det blåste för mycket, pratade med en kille som åkte uppe på Högfjället  och han körde med en 4,5 kvm, och även fast han trodde att det skulle gå bra med min 7a kände jag att det skulle vara mer meningsfullt att åka snowboard än att testa i en allt för hög vindhastighet första gången. Men man kan snacka om att det väckte en oerhörd iver och längtan i mig av att få åka lite kite…! Men snart är det vår!

Spenderade några timmar en dag i juniorparken för att få in lite grundhoppteknik, testade att åka rails och småhopp, riktigt kul! Även fast det blir mest pist och skogsåkning för min del är det detta jag tycker är roligast, pappa har halvlovat mig att köpa en snowboard så om det blir så ska jag se till att vara där mer! Nu fattas det bara några att åka detta med…

… och detta leder oss in till den fantastiska gruppen Sörfaretjejer och wakecamp! Vill först tacka Sörfaretjejer för att ni finns, blir glad av att bara kolla in sidan och alla härliga kommentarer! Kom upp ett erbjudande om ett wakecamp i maj med Judith Hoppe och Malin Rapp och detta kan man ju inte bara tacka nej till så jag anmälda mig! Ska bli superhärligt och roligt!

Ska åka ner till Skintebo nu för att hämta min beställda våtdräkt, Mystic Hypnotize Crossteck 6/3, beställde en i storlek S för ett tag sedan men den var för liten så nu har jag beställt en i M istället! Lycka mig önska till att den passar!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s