Händiga damen

Idag har jag varit duktig! Jag fick ett sånt där plötsligt anfall och började röja i hela förrådet för att få till en snygg kite- och snöhörna! Efter några timmars arbete (för JA, det tog faktiskt några timmar – lite jobbigt i slutet) stod allt färdigt! Nu kan jag plocka fram precis det jag vill och slipper slänga mina kites och bräda där det finns plats (brädan är faktiskt mellan den vita hyllan ochh den röda, även fast den knappt syns).

Bevismaterial:  

Sen måste jag berätta om en annan händig sak jag gjorde för några veckor sen, mina 5-mm handskar är ju näst intill funktionslösa i kitesammanhang, så jag bestämde mig för att förbättra dem och göra dem funktionsdugliga istället! Med hjälp av neoprenklister, sax och lite extraneoprenbitar skapade jag mig en förböjd handske som inte ger kramp! Eller detta hoppas jag i alla fall… när jag ger mig ut nästa gång skall de testas i praktiken!

Just det, våtdräkten passade! Fortfarande lite kort i armar och ben men så verkar alla dräkter vara tyvärr. Hoppas att våren närmar sig snart!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s