Kitepremiär!

2-gradigt vatten avskräcker mig inte! Idag var det dags för säsongspremiär, och det var riktigt gött!

För att vara ärlig var jag faktiskt ganska så tveksam till att åka ner idag, tänkte att vattentemperaturen var i lägsta taget, men efter lite övertalning av Paul blev det ändå av! Tyvärr hade vinden avtagit när jag anlände  så det blev några timmars chillande framför grillen först. Åt lite korv och solade oss i solen! Men till sist blåste det upp och jag gav mig ut. Kändes lite ovant och stelt så åkningen blev inte den bästa, men jag var oändligt fascinerad över min våtdräkt! Vattnet kändes inte över huvud taget, kunde lika väl stått i ett 20-gradigt varmt hav! Åkte i en halvtimma innan det började krampa i underarmarna (dock inte alls så mycket som förra gången med de andra handskarna) och jag fick gå upp. Märkte då att jag inte hade någon känsel över huvud taget i tårna så jag fick lite halvpanik då jag föreställde mig dem som ett par blåa döda klumpar, men cirkulationen kom igång efter ett tag tur nog! Åkte dock inget mer så klockan blivit så mycket, och jag skulle ut på kvällen, men det var ändå kul att få åka lite! Säsongen har börjat!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s