Uppehållsperiodsdepression

Jag har nu klockan 00:41 söndagen den 22 april hostat bort de senaste 12 dagarna (update 1/3 – hostar fortfarande och det har nästan blivit värre – måste verkligen gå till doktorn, vill ut och kitea!!) – och än vill den inte släppa! Det kliar i halsen oavbrytligen och det kommer konstiga ljud från lungorna när jag väl låter hostan ljuda. Usch fy och blä. Detta har resulterat i ett abrupt träningsuppehåll, vilket innebärt ingen kite för min del den senaste tiden. Jag får panik, jag som hade planerat att åka så mycket som möjligt denna säsongen och så har jag endast lyckats klämma in två gånger de senaste två månaderna!

Jag hoppas och ber för att hostan ska ha försvunnit när jag vaknar imorgon så jag kan få ordning på mitt liv igen, fortsätter det så här och dessutom med alla de fikor jag ätit med vänner de senaste veckorna kommer jag inte få på mig balklänningen. Och det skulle vara synd, minst sagt! 

Klassresan till Prag var mycket lyckad (förutom det faktum att det var den som var orsaken till min förkylning), och jag låter bilden idag komma därifrån eftersom jag inte har så mycket i kiteväg att erbjuda. Ölen kostade 10 kr styck! Ohlala! Undrar ifall tjeckier kitear?

Vad har jag mer att säga i detta kanske lite onödiga inlägg?

  • Jo, att hundkrok med tillhörande tamp och karbinhake är införskaffad, jag har läst in mig på tekniken så jag tror inte att det ska bli några större problem, blir dock spännande att se hur det går med den!
  • Pappa kom hem igår och berättade om en inspirerande föreläsning av fridykaren och bergsbestigaren Annelie Pompe! Fruktansvärt spännande att läsa på hennes blogg hur mycket som är mentalt, till exempelt det här med att hålla andan. Hon hävdar att vem som helst kan lära sig att hålla andan i upp till 3 minuter. Jag försökte ett tappert försök och tror jag gjorde mitt sämsta resultat någonsin, 24 sekunder gick det innan jag var tvungen att utandas en hostattack! Hon verkade praktisera mycket yoga, ska se om jag ska boka in mig på något sådant pass när hostan är borta!
  • Klätterkurs verkar det bli inom de närmsta två veckorna, ska bli redigt kul!
  • Bara 7 veckor kvar tills jag tar studenten!! (och dvs inte lång tid kvar till wakecamp, Coastal culture!)

Dagens film: (Kan nog bli något stort!)

Vill dessutom passa på att påminna om Malins seger i Red Bull Ragnarök! Tjejen är grym!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s