Varberg

Har spenderat lördagen i den underbara surfstaden Varberg (lovar, kommer säkert att flytta dit nån gång i framtiden, älskar denna stad!) med Viktoria och shoppat nya våtskor, checkat in Apelviken, ätit glass och hälsat på min mormor!

Vi spendera många minuter i Surfers, dels för att det var svårt att bestämma sig men huvudsakligen för att det är så roligt att spana in alla grejer i butiken! Jag hade egentligen inte planerat något inköp men då Viktoria var på skojakt kunde jag inte låta bli att testa själv. På grund av mina blodstoppsproblem i tårna och eftersom säljaren var så övertygande, köpte jag mig mina tredje par skor. Smart eller korkat? Avgör själv. Det är ett par Atans Mistral 4 mm ifall någon undrar, ska återkomma med recension så fort jag fått testat dem.

Viktoria fick även köpt en hjälm, något jag verkligen rekommenderar alla som kitear! Det är inte så kul att ramla, spräcka trumhinnan och tappa balanssinnet. Dessutom kan man köra mer agressivt då man känner sig säker!

Det var väldigt lugnt i Apelviken när vi åkte förbi, inte så konstigt då det i princip var vindstilla. Såg dock några med surfbrädor så jag antar att de börjat köra kurser! (Hur det gick för dem är en annan fråga – går det ens att surfa när det inte finns några vågor?)

Vi planerar att bo hos min mormor under Coastal Culture, är sådär lagom kul att åka hem efter den gemensamma middagen misstänker jag. Dessutom är det brunch dagen efter så det vill man ju inte missa! Däremot hoppar vi frukosten på lördagen, blir lite väl tidigt när man måste åka från Götet först! Men dagen kommer i alla fall vara fullspäckad med föreläsningar, longboardskola, SUP, wakeboard-tävling, besök på mässan och så vidare! Så det blir nog en riktigt trevlig dag!!

Har jag något mer att säga? Jo, en rolig sak är att Wallens Sport/surf.se har öppnat ny butik! Ser ut att bli jättefint (stort plus att det ligger i Billdal dessutom!)  så det blir att besöka det när det öppnar! Tror det kan gå riktigt bra för dem, nu behöver folk inte åka ändå ner till Varberg för att köpa bra pryler (kunde man givetvis förut också, men nu vågar sig nog fler personer dit då det numera är en riktig butik, inte bara lager)

Ifall ni vill veta vad jag brukar lyssna på när jag åker ner för att surfa ska jag öppna mitt hjärta och låta er ta del av denna skatt: (I’m in love with Trevor Hall and Matisyahu)

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s