Ljusa tider

Två veckor kvar. Sen är det slut. Inga mer läxor, inga mer prov, inga mer inlämningar, allt är klart. Jag kan inte förstå att studenten är så nära. Om jag är glad? Självklart! Om jag är rädd? Ja, det med. För livet är skrämmande, de fasta ramarna försvinner, det är numera bara upp till mig. Vad jag ska göra, vad jag ska uppnå. Jag vill jobba, jag vill resa, jag vill volontärarbeta, jag vill kitea. Så svårt att få ihop allt. För tillfället ser det ut som att jag ska börja jobba den 25e juni, och detta innebär lite semester innan allvaret kommer igång. Jobbet verkar jättebra, dock är det från halv tre till halv nio varje dag vilket innebär att jag kommer att vara ledig de tider folk jobbar. Det kommer bli svårare att ta sig ut för att kitea, för att träffa vänner , men jag får väl offra det, utan jobb inga pengar. Och för att jag ska nå de mål jag har satt upp behövs lite cash. Äh, det mesta ordnar sig, jag får vänta och se vart livet leder mig istället för att oroa mig! Gå på känsla är mitt nya måtto, förnuft är överskattat.

Veckan som kommer verkar bjuda på god vind, ska se om jag inte kan ta mig ut på både fredag och eventuellt imorgon ifall det inte ösregnar.

Tränade för första gången idag på en månad, herregud vad fort konditionen och framförallt musklerna sinar, kände mig oerhört svag på zumbapasset. Dock kompenserade jag detta med glädje istället, när jag inte orkade mer men det kom en bra låt lät jag mig helt enkelt falla in i rytmen! Jag kände bara glädjen och känslan, och det gav mig energi för att orka ännu lite mer!

Ska för övrigt köpa en systemkamera, lutar åt Canon Eos 600D för tillfället. Lagom prisklass och super prestanda, både för film och foto. Skulle vara kul att få lite fina bilder på Coastal och under wakelägret!

Dagens filmtips: Fattar inte att jag inte upptäckt denna kille tidigare, han har många spännande klipp att bjuda på, spana in denna monstervåg!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s