Standard

Och så stod jag där, i våtdräkt och allt, och skulle precis lämna huset. ”Säker på att det blåser något?” skriker pappa innan jag ska gå och jag muttrar surt, ”Klart det gör, prognoserna visar på vind hela dagen”. Ändå föll sig in liten liten misstanke in och jag plockade fram mobilen för att kolla vindmätaren. 7 meter per sekund. Tystnad. Skulle jag chansa? Jag behöver minst 7 m/s för att få det hyggligt surfat och det skulle inte öka under dagen. Vindmätarna brukar dessutom visa lite mer än vad det egentligen är (i alla fall onsalas…) och med en restid på en och en halv timma kändes det tveksamt. ”Vi ska inte kolla på en kamera idag då?” frågar pappa och blodet börjar rusa i min armar. ”Okej, en kamera skulle väl inte sitta fel…” säger jag och börjar kränga av mig våtdräkten. Ingen kite för den dagen alltså – men däremot en kamera!

Canon EOS 600d med ett objektiv 18-135 är nu i vår ägo! Det kommer bli många minnesvärda foton med den!

Idag skedde nästan samma incident, fast värre, typ. Jag åkte ner till TT, det skulle blåsa på riktigt bra hela dagen så jag förväntade mig inget annat men så när jag kommer dit spöregnar det och blåser dåligt. Folk är påväg bort, säger att det är skit. Jag har då ett jobbigt dilemma – vänta ut vädret någon timma eller åka hem och plugga matte inför slutprovet?  Jag intalar mig själv att jag kommer få mer ut av dagen (eller i alla fall mer ut av mitt liv) ifall jag åker hem och börjar plugga, så jag beger mig hemåt igen. Självklart skiner solen när jag kommer hem och vinden har ökat i styrka. Det ända som står i mitt huvud är ”!!!!!”

Varför blir det alltid så här för mig? Otur? Oflyt? Ödet?

Tjej släpandes på två kites, en stor väska och en bräda och inte en endaste minut på vattnet – standard.

Notis: Äntligen ska vi få reda på vem som har rätt, fågelskådarna eller surfarna!?

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/konsulter-surfar-fram-fagelfakta

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s