I blåsvädret

Min katt Molly och jag presenterar dagens inlägg:

Min bräda har varit elak idag, undrar ifall jag ska ta det som en personlig förolämpning eller om den bara har sina dåliga dagar? Det blev en tur till Rågelund där jag mötte lite välkänt folk och en stark vind på 13-14 m/s. Jag sprang ut i vattnet och även fast det kändes sådär redan från början kämpade jag på för allt jag kunde. Jag kände mig stel och var trött i benen redan innan jag gav mig ut, så åkningen blev därefter. Jag testade lite pops – vilket gick förvånadsvärt bra, men ju längre tiden gick desto mindre orkade jag göra. Det främsta problemet till detta var troligtvis att när jag väl ramlade och tappade brädan var det näst intill en omöjlighet att få tag på det. Vinden var så byig att jag tidvis drogs längre och längre in till land medan brädan flöt bort mot typ happaranda… vilken lycka! Vid ett tillfälle fick jag lämna kvar den i vågarna och var tvungen att gå in för att  kunna få fatt på den – detta bidrog till att jag inte kunde testa på så många saker jag egenligen vill bli bättre på, för då skulle jag garanterat tappa brädan. Lite tråkåkning blev det idag alltså, bara välbekanta saker förutom popsen i början.

Sedan när jag kom hem ramlade självklart hela brädan på min fot, ni vet när den glider så där fint från uppstående ställning på väggen till raklång på marken, en fin rispa och en svullen ankel blev resultatet! Men nu ska vi inte vara negativa, om två dagar är det Coastal Culture och om en vecka wakecampet! Då kan det inte gå fel! (Åh det pirrar i hela min kropp bara jag tänker på det, gud vad kul det ska bli!) 

En liten spännande grej jag har märkt:  Jag fryser seriös ALDRIG när jag kitear, någon alla som känner mig kan intyga är mycket ovanligt! Ifall det beror på min dräkt eller att jag får superkrafter när jag är ute och kitear återstår att se, skulle dock chansa på superkrafter…

Ska se om jag kan få in någon åkning imorgon , tveksamt dock då det bara ska blåsa fram till 12-tiden vilket betyder tidig uppgång för min del i så fall! Med tanke på att jag sov tolv timmar igår utan att ha gjort något speciellt dagen innan lär väl morgondagen se lika dan ut… men den som lever få se! Kanske är morgondagen den första dag jag för första gången vaknar tidigt?

 Ett litet foto på min bebis! 

Sen måste jag bara tipsa om den här filmen, kan vara det coolaste jag sett (jag vill också vara född i en surfarfamilj som reser jorden runt)

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s