Jag har blivit med longboard!

Jag kan stolt meddela att en Apex 37 nu är i min ägo, jag fick överge idén om en Tan Tien eller Dervish då jag inte kunde hitta någon i passande prisklass så nu blev det en Original Skateboards istället! Tog en liten tur på den runt området, lite halvvingligt till en början men efter ett tag gick det fint! Väldigt känslig bräda, har inte så stora preferenser att jämföra med men jag tror jag har lyckats skaffa mig en bra en, kändes så (och efter X antal timmars sökande på internet så kan jag inte heller tro något annat, mitt behov av att kolla upp allt in i minsta detalj har inte precis dämpats…). Ska bara övertala lite folk att börja åka de med, så har jag en bra sommar framför mig! Måste bara lära mig hur man stannar också, det kräver minsann lite koordination!

Sommarvärmen är verkligen underbar, den ger mig kraft! Nu hoppas vi att helgen blir lika solig och fin, för då är det dags för WCPE, pepp!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s