Wakecamp och ett sträckt ben

Jag är helt seriös när jag säger att denna helgen har varit en av de bästa helgerna på en mycket, mycket lång tid. Herregud vilken underbar helg alltså. Runt 25 grader och strålande solsken varje dag = Ett vinnande koncept. Dock ser mitt högra ben dock ut såhär för tillfället, mycket svullet och går inte att böja: (hoppas att jag inte förstörde er aptit nu) och ja, jag har shorts på mig.

Och vad beror detta egentligen på? Jo, sista dagen så tänkte jag testa mig på en 180 på kickern – självklart så sträckte jag mitt ben när jag landade och självklart så fortsatte jag åka en stund till. Självklart sträckte jag benet ännu en gång när jag försökte på mig samma trick och självklart upprepades igen. Oohps. Inte smart. Men som sagt, det var värt det, för aldrig har jag utvecklats i samma takt som på detta camp och jag är övertygad om att det beror på allt peppande man fått från tjejerna. Just den saken att alla var på så olika nivåer – Anna som vunnit SM i wake, Sofia som varit uppe på världsrankingen i freestyle (kitesurf), Lina som testat några gånger, Emma som åkt en hel del, jag som aldrig testat. Vilken blandning, vilken stämning, vilket gäng!

Fick under dagarnas lopp testat kickern åt båda hållen (vanligt hopp  + 180), slidern (hela + vända 180 i slutet), switch, surf carve, sån där när man ”snurrar” runt 360 grader och byter hand över ryggen (har glömt bort namnet på det…), ändå nöjd med det då jag aldrig åkt wakeboard förut, men kul, det var det! På dagarna hoppade vi förutom wakeboard studsmatta (en riktig trampolin, really funny!), åt god mat, åkte skateramp (eller inte jag precis hehe), badade, solade, badade badtunna och peppade varandra!


Och så lite åkningsbilder!

Och lite mer godbitar!

Och så till dagens tips:

http://www.freewebs.com/vindsidan/ Den bästa sidan för iPhonen att kolla vinden – vindmätarna i onsala och apelviken och dmi:s prognoser samlade!

Sen har jag OERHÖRT rolig nyhet att berätta! Pratade med Kajsa, en gammal kompis, som sa att hon och Rebecca, en till gammal kompis, ska åka till Prassonisi i sommar! Det är ju nästan för perfekt, klart jag joinar!

Sommaren ser ut att bli riktigt bra, så länge mitt knä blir bra inom en snar framtid har jag världen i mina händer. 

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s