En liten film

Har klippt ihop en liten film från wakecampet som jag tycker att ni ska spana in!

För övrigt är mitt knä bättre nu, kan gå normalt igen och imorgon är det dags för sjukgymnasten! Så jag slipper i alla fall ha kryckor på studenten. Något som jag däremot var tvungen att ha på balen, dock dolde jag det tappert på alla foton… To be continued…

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s