För jag har tagit studenten!

Efter en lång dag med väckning klockan 5, champagnefrukost, utspring, flakåkning, mottagning, utgång och hemkomst vid 4-tiden så är man självklart lite trött idag. Dansade som aldrig förr trots ett trasigt ben, är lite rädd att jag överansträngt det x10 typ, är det vila hela dagen för min del med en massa kitefilmer att fördriva tiden med. Känns skönt, konstigt och allmänt bra. Var som sagt hos sjukgymnasten i tisdags, hos SPORTREHAB som ska vara inriktade på idrottsskador,  och hon trodde att jag skadat minisken och inte korsbandet. Får i alla fall börja träna lite nu i alla fall, motionscykeln ska visst vara bra. Men det får bli imorgon, nu ska jag vila ännu lite mer!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s