Gåproffset är mitt

Jag har hållit mina löften, GoPron är införskaffad, jag har börjat fota mycket mer och även börjat pilla med photoshop, riktigt nice! Gjorde en riktigt cool tillsnajsad wakebild som tyvärr efter många timmars arbete plötsligt försvann när datorn dog… och självklart hade jag inte sparat, riktigt damn jobbigt!  Men, men, det finns värre saker att klaga på! Jag börjar komma i form igen också, vandrar gör jag ju som sagt många timmar om dagen och gymmet börjar ge resultat! Saknar dock surfingen något enormt, i början vågade jag knappt titta på mina notifications på facebook då jag visste att hälften av dem skulle handla om antingen kitesurfing, wakeboard eller longboard, men nu har jag vågat börja kika på dem igen. Ska fråga min sjukgymnast när jag är på banan igen, mycket snart förhoppningsvis!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s