Halsfluss och brädor

Nu var det ett tag sen jag skrev sist! Sitter hemma i min soffa, tittar på Animal Planet och käkar glass. Tack och lov för glass alltså. Tacka gudarna för glass. GLASS ÄR BÄST!!

Min hals känns som att den har varit med om ett andra världskrig, jag är så svullen att jag inte kan svälja utan att det känns som ett rakblad dras igenom och jag kan knappt prata, talet blir jättegrötigt. Dessutom har jag ont i öronen och har feber. Yeay! Testat lite olika saker för att se vad jag kan få ned utan att dö och glass var svaret! Nu kan jag gå igenom detta utan att svälta! (hm, undrar hur mycket energi man får av enbart glass egentligen…?), frågan är hur länge detta helvete skall pågå? Nu när jag väl kommit igång lite med longboardåkandet lite och precis tänkt försiktigt starta med kitesurfandet så ska jag självklart drabbas av detta. Vilken dröm va! Halsfluss är inte drömmen precis!

Så tillbaka till longboardåkandet; Jäklar vad den dagen var magisk, åkandes i solnedgången lärde jag mig att stanna genom att sätta ner foten och på ett enkelt och smidigt sätt curva mig ner genom backarna, och på så sett reglera fart och hastighet. (Och för alla som inte läst naturvetenskap ska jag förtydliga mig, JA det är skillnad mellan fart och hastighet, det är inte samma sak.) Det ska bli mycket mer åkt från och med nu, måste lära mig att slidea också! Extas säger jag bara!

Sen har jag varit lite pysslig av mig igen! Efter att jag köpt GoPron kände jag att den behövde kompletteras med ett stativ. Nu när jag sparar till min resa har jag blivit väldigt snål, har seriöst inte köpt ett nytt klädesplagg på flera månader, så jag kände att köpa ett stativ för 500 kr var inget alternativ. Däremot att bygga en, vilken enormt bra idé det skulle vara – Så jag byggde en – Med hjälp av lite fantasi, en skidstav, lite skruvar och förpackningen GoPron kom med har jag lyckats bygga ett helt funktionsdugligt stativ, som dessutom prövats i praktiken.

Själva staven behöver dock spraymålas lite grann för att det ska bli riktigt snyggt. Hade tänkt att se longboard(surf)tävlingarna som är i Kåsa imorgon, men det blir ju till att ändra planerna, får hålla mig uppdaterad här hemifrån istället, och kika på lite vågsurfingfilmer så länge, denna är rätt chill (sött barn i alla fall)!

Allt från mig för stunden, måste springa iväg efter en halstablett!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s