Framtiden

Jag har bestämt mig. Äntligen har jag bestämt mig!

Jag ska åka bort några månader och kitesurfa från och med november/december eller januari. Jag har haft riktig beslutsångest angående detta, för att min ursprungliga plan var ju att resa jorden runt, och då blir det krångligt att släpa med sig två kites och en bräda. Men jag kan inte skippa kitesurfingen, det är den jag drömmer om, det är den jag vill utvecklas i.

Vart jag ska ta vägen? Det vet jag inte riktigt än, men det ligger mellan Boracay (Filippinerna), Australien eller Sydafrika. Men jag tror det här blir det bästa, jag utgår från ett ställe och så får jag se vart jag tar vägen sen. Om jag åker till Boracay blir det till att hyra ett hus/lägenhet tillsammans med några andra, blir det Australien tror jag det är bäst med att köpa sig en surfbuss, och blir det Sydafrika har jag ju Alice där (som har fått jobb som kitesurfinginstruktör i Kapstaden, waah!).

Men bort ska jag. Och kitesen ska med. Någon som är sugen på att hänga med!? Sällskap välkomnas med öppna armar, gamla som nya bekantskaper!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s