Överlycklig

Jag har gjort det. Efter nästan 5 månader utan en dag på kitebrädan är jag tillbaka. Känslorna var översvallande, jag kände mig som ett barn igen. Fy fasen vad jag saknat detta, det gör riktigt ont i hjärtat. Jag skrattade högt så fort jag kom ut på vattnet, vilket var för några dagar sen, och allt kändes så enkelt. Popsen, vadå svåra? Plötsligt gick de som av sig själv, inga problem. Sen började jag självklart tänka lite för mycket ju mer tiden gick och när jag började fundera på hur jag egentligen gjorde dom, då gick det inte alls. Kan även bero på att jag började bli trött efter ett par timmars åkning hehe. Men jag känner ändå att detta är ett bevis på att när lekfullheten var som på högst nivå blev det som enklast. Slutsats: Lek är underskattat – lek kan inte bli överskattat!

Tanken från början var att jag skulle ta det lugnt, känna på det lite grann först men känslorna tog över till den grad att jag var tvungen att tänja lite på gränserna för varje åk jag gjorde. Helt perfekta förhållanden, runt 8 m/s, sol och fortfarande såpass varmt att man inte behöver handskar. Körde först med skor, men när jag kände att mina händer klarade av förhållandena dumpade jag skorna med. Ingen jättetrevlig upplevelse till en början, men sedan försvann känseln i dem och då gick det prima.

Jag tänker ofta tillbaka på förra sommaren, jag har nog aldrig varit så lycklig som då, med kitesurfing var och varannan dag kände jag mig så levande. Det känns ofta som att jag går runt i ett vakuum, och kitesurfingen är det som verkligen fått mig att inse att man kan nå bortom detta. Jag är närvarande, levande, på ett helt annat sätt.

När jag väl kom hem (och notera att detta är cirka en timma efter att jag lämnat vattnet) fick jag se resultat på vattentemperaturen, visst är det ett tydligt streck? Men så länge det går att köra utan skor och handskar ska jag göra det, bäst att njuta så länge möjligt.

Vindprognosen för lördagen ser ut att kunna bli lovande, förhoppningsvis håller det i sig så kanske jag får lite longboardåkande gjort imorgon och kiteing på lördag, skulle inte vara helt fel! För att nu har faktiskt träningsvärken försvunnit, har knappt ens kunnat skratta de senaste dagarna för att träningsvärken i magen vart så brutal, och det är dags för nya tag och nya utmaningar! HERE I COME!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s