Longboarddags!

Slottskogen och longboard kan inte gå fel! Världens mysigaste dag påbörjades med en sol strålandes  i ansiktet, en bräda under armen och en underbar människa bredvid mig. Planen var ju att kitesurfa denna dag, men då vinden verkade lite osäker blev det stan istället – i brädform! Åkte under några timmar och det gick  faktiskt över förväntan, börjar få lite koll på sakerna nu även fast jag tog det försiktigt! Testade Calles Loaded Pintail, bara sisådär 1000 gånger bättre än min, typ. Men jag får nöja mig med min så länge, även fast den saknar den flex jag egentligen skulle velat ha! Brädorna följde med oss hela dagen, även in på krogen, vilket gav upphov till lite förvånade miner. Men det kändes bra, så rätt på något sätt. Fick höra att krogarna ibland portar folk på grund av att de har med sig brädor – helt seriöst? Sådana saker gör mig förbannad. Är inte meningen med livet att glädjas? Så varför göra folk förbannade? Konstig värld vi lever i ibland.

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s