Frugan och jag ute på äventyr!

Jag och min kära FRU har åkt många mil tillsammans, till jobbet, till shoppingställen, till kompisar, men framförallt till surfspots! Och idag gick färden mot Varberg! Planen var ursprungligen Läjet, men då endast ett par vindsurfare befann sig i vågorna fick vi styra mot Apelviken istället. Det brallade på ordentligt, måste ha legat runt 15 m/s, västlig vind, så man kan snacka om att vågorna var höga. Eftersom vågorna hade en tendens till att brytas precis där jag åkte resulterade detta i ett antal ofrivilliga krascher. Fick brädan i huvudet minst 3 gånger, så tack och lov att jag hade hjälm, annars kunde det ha gått illa! Snacka om att det är kraft i vågorna, får man en 1,5 m-våg över sig finns det inte så mycket mer att göra mer än att tumla med! Gick väl helt ärligt inte speciellt bra idag, var alldeles för ovan vid dessa förhållanden, föredrar plattvatten. Efter en timmas åkande där det bara gick sämre och sämre bestämde jag mig för att gå in och bege mig hemåt istället, skulle inte få ut mycket mer av tiden av vattnet ändå. Fast det var ändå fruktansvärt härligt att få lite saltvatten i håret och känna vinden i ansiktet! Det tackar man inte nej till hur dåligt åkningen än går!

På onsdag kommer en annan mycket rolig sak ske! Banff Mountain Film Festival går av stapeln och jag känner att jag verkligen måste vara där för att uppleva detta. Ska nog köpa mig en biljett imorgon! Filmernas tema: Äventyr, skidåkning, klättring, paragliding, bergsbestigning, base jumping – låter det bra eller låter det bra!?

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s