Bilden av mig

Jag älskar mitt rum, verkligen älskar. Jag tror nästan att vem som helst skulle kunna få  relativt klar bild av vem jag är genom att ta sig ett par varv i rummet. Det är enligt min uppfattning viktigt att trivas i det rum man spenderar mest av sin tid i, och jag gillar att vistas där. Av någon konstig anledning har jag alltid tyckt att det har varit otroligt viktigt att rummet uttrycker vem jag är, om mina drömmar och förhoppningar, intressen och värderingar. Jag tror en hel del ligger i inspirationen, jag vill kunna vakna på morgonen och låta inspirationen vara det första som möter mig om morgonen – en bild av ett snöbeklätt berg, några taggande citat, en bräda lutandes mot väggen. Ett löfte om världens möjligheter, omfamnande.

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s