Longboardfeber

Jag har fått in en ordentlig känsla nu för longboard, de tapplande stegen har blivit mycket mer flytande och naturliga. Gav mig ut själv en mulen eftermiddag med hög, go musik i hörlurarna och möttas av en underbar känsla, kändes precis som när jag åker snowboard och fått in the perfect flow! Hittade faktiskt en helt okej runda här i området med lite småbackar upp och ner och inte så många bilar, precis så man vill ha det.

En annan kväll (=natt) spenderades borta i Tolereds gator där jag fick provat på lite mer trickåkning, tyvärr är jag inte så insatt än att jag kan namnet på tricksen, men jag kan lova att det blir snyggt! (Så fort jag lärt mig dom det vill säga) Gick lite lagom bra men det är en start i alla fall. Måste köpa lite skydd och sånt också bara, annars kan det gå illa! Men åh vad jag är kär i denna sport, ska nog lura på någon till kompis att testa det.

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s