Funäsdalen

P1030914

Hemkommen efter några härliga dagar i fjällen, mycket snö och härliga åk! Bodde precis som förra gången i världens mysigaste stuga några kilometer utanför funäsdalsbyn, ett perfekt utgångsläge för att nå både Tänndalen, Ramundberget och Funäsdalsberget. Ett bra sätt att fira in det nya året på!

Kändes bra att vara uppe på brädan igen, kom in i åkningen fruktansvärt mycket snabbare än förra gången och förevigade några ögonblick av det med min GoPro… Vi hade en fruktansvärd tur att det några dagar snöade på natten och därmed gav oss gott om puder och fint väder! Den är nog faktiskt det som ger den största skillnaden mellan snowboard och skidor. Att åka puder med snowboard är som att fyllas av ren extas. Känslan är oslagbar, det är bara du, brädan och ett vitt hav av snö. Dessutom är snowboarden mindre, smidigare och därmed roligare att trixa med. Gött mos.

Kändes bra att spendera lite kvalitetstid med familjen innan avresan, blir så lätt att andra saker kommer i vägen om man är hemma, men här blir familjekvällar med spel och diskussioner ett krav.

Vistelsen slutade däremot mindre bra när jag av en händelse slog i mitt knä precis där den yttre menisken sitter. Även fast det bara var ett slag höll smärtan i sig och benet tenderade till att svullna upp. Jag blev livrädd. Jag får inte skada knät nu! Som tur var avtog smärtan gradvis och nu några dagar senare har det helt försvunnit. Pust!

P1030909 P1030899 P1030905 P1030938 DCIM100GOPRO Skärmklipp1 Skärmklipp7 Skärmklipp8 Skärmklipp3

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s