Flygjournal

Tis – 08:28 ”I bilen i Billdal”

Frukosten är uppäten, väskorna är stängda och nu hoppar jag in i bilen! Ciao!

Tis – 17:22 ”Någonstans över Irak”

Åkt de 20 milen till Köpenhamns flygplats och hoppat på flygplanet som ska ta mig till Dubais flygplats. Har det superlyxigt med en massor av filmer och serier att välja på, varma handdukar och dessutom med laddningsuttag för mobilen! Åt för ett litet tag sen, helt okej mat men framförallt tummen upp för all dricka man får, man skulle helt seriöst kunna bli stupfull utan att betala ett endaste öre. Dock körde jag på ett mer coca cola-vänligt alternativ så nu är jag svarare sockerhög. Två och en halv timma innan vi landar, hoppas att det finns ställen att ladda datorn på där… och fritt Wifi skulle också göra mig glad!740917_10151233443247798_1770848713_o

IMG_1608IMG_1605

Tis – 18:45 ”Framför skärmen på flyget”

Kollar på skräckfilm. Vet ej varför, den gör mig illa till mords. Och ändå envisas jag med att kolla vidare på den. Logiken? De har tänt stjärnor i taket, visst är det gulligt?

IMG_1610

Tis – 19:25 ”Fortfarande framför skärmen”

Känner att filmen börjar bli lite väl tråkig och jag börjar bli lite för obekväm. Skrollar fram till slutet. Alla dör.

Tis – 21:45 ”I Dubai”

Framme i Dubai! Och visst fanns det fritt Wifi, bara ett laddningsuttag som fattas. Är typ hungrig, eller nått i den stilen. Borde nog köpa mig något litet att äta! Börjar redan få lite ont i rumpan av den här bänken jag suttit på i drygt en timma, en indikation på att byta sittplats? De har en massa mjuka stolar här som typ är som solstolar, fast självklart är alla ockuperade så då lär jag få leta länge. Fast om det är något jag har är det ju faktiskt tid så kanske jag ska ge mig ut på jakt ändå. Bara åtta timmar kvar nu! Yeay!

Ons – 01:21 ”På ännu en hård stol”

Jag var nog hungrig i alla fall, en hamburgare senare känns det i alla fall bättre. Har bytt plats fast ingen större förbättring precis. Varför kan inte någon flytta på sig från de sköna stolarna? Internet dampar lite men äntligen har jag täckning igen! Datorn är min drog för tillfället men snart är batteriet slut, snyft.

Ons – 04:45 ”Vid gate”
Sååå enormt megatrött. Snart boarding, Gud vad skönt det ska bli att få sova lite när man väl är på planet. Underhåller mig med en bok, musik och lite godis så länge. Jäklar vad kallt det är här. En liten rolig notis man verkligen lägger märke till såhär på en flygplats är hur lätt det är att
känna igen folks nationaliteter. Man ser verkligen direkt om någon är från sverige (eller skandinavien), tror det beror på sättet vi rör oss, ser ut, uppför oss. Riktigt fascinerande.

IMG_1612

Ons – 11:10 ”Uppe i luften”

Sovit lite grann, man får dock fruktansvärt ont i rumpan av att sitta ner hela tiden och mina armar och ben envisas med att konstant somna så det är svårt att göra det en längre stund. Kollar på film, inte något jättebra men helt klart sevärd. Pust, bara 5 timmar kvar nu!

Ons – 16:15 ”På fast mark”

Framme på flygplatsen!! Fått tag på mina grejer så nu är det bara att haffa någon trovärdig person från Toch Down Taxis så att jag kan få komma fram hela vägen.

Ons – 17:15 ”Framme!”

Äntligen här! Lägenheten är super (den ni ser på bilden) och africa ser riktigt nice ut! Wiee!!!

IMG_1619

 

 

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s