Sandigt värre

Sand sand sand… här består allt av sand. Hela golvet, min säng, min hårbotten, alla väskor, allt verkligen! Kameran har börjat krångla eftersom det kommer sand i linsen och det går inte att trycka ner alla knappar på mobilen eftersom sanden hindrar det. Men man börjar vänja sig nu, det är nästan lite mysigt. Nästan som med vågorna, först var de störande men nu börjar de bli riktigt roliga!

Sedan måste jag bara få tala lite om ironi. Efter två dagars supersessions och där jag påpekar hur jag tror att jag alltid tror att jag ska glömma bort det jag precis lärt mig men sedan intygar att det ju faktiskt inte blir så, så går självklart de två följande dagarna superdåligt. Ibland undrar jag ifall jag på något sätt manipulerar min kropp på något omedvetet sätt att göra precis tvärt om vad jag tror ska hända. För att när jag väl förväntar mig att det ska gå dåligt går det bra och när jag tror att jag det ska gå bra så går det dåligt. Omvänd psykologi?

IMG_6091

IMG_6089

Påbörjade söndagen med en mysig frukost ute på café med Alice för att sedan åka och hämta kiten för en session på kite beach. Var ute i kanske sammanlagt 5 timmar, först gick det dåligt, kunde inte ens få till någon bra pop, sedan gick det lite bättre men då kunde jag plötsligt bara popa åt ena hållet. Sedan gick det jättedåligt igen. Hade liksom ingen energi. Energin kom dock tillbaka senare på kvällen då vi åkte in till det flotta området Camps Bay för att höra på de underbart bra bandet Goldfish som spelade live! De spelar en typ av housemusik med afrikanska influenser och med lite jazzliknande jargonger, verkligen helgrymma!! De finns på Spotoify så en order från mig till dig är att söka upp dom genast! (eller att lyssna på youtubeklippet) Riktigt kul kväll!!

GoldfishPacha

Storhandlade mat på måndagen, hade verkligen nada kvar, och åkte sedan in med Simon till Langebaan. Såg både zebror, strutsar och antiloper på vägen dit, inte dåligt! Gick inte speciellt bra idag heller, blev riktigt sur på mig själv och för att göra saken ännu lite sämre visade det sig att min nyinköpta kite tappade all luft utan anledning och att depowerlinan på bommen var omöjlig att använda. Då kokade det rejält i mig vill jag säga. Har lämnat in kiten idag i affären så jag hoppas verkligen att de fixar det, annars…!! Langebaan var annars ett väldigt trevligt ställe, blåste väldigt mycket och eftersom jag fick använda 7an eftersom 5an var i odugligt skick blev jag ganska överriggad. Det funkade, men det var inte jättekul. När jag kom hem kände jag mig värd lite choklad efter dagens händelser, så jag tror några bitar Lindt Seasalt, kurade ihop mig i sängen och såg några avsnitt ”Person of interest”. Gööött.

DCIM105GOPROHär kommer dessutom lite bilder Mimmi Carlsson har tagit under vår vistelse. Grym fotograf!

774998_10151429050904853_975309376_o 774541_10151429051469853_2146943649_o 775056_10151429049594853_710693449_o 775012_10151429049114853_175346236_o(1)

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s