Ofrivillig sjukdom

Jaha så har man dragit på sig något jobbigt virus. Började dagen igår med en riktig långpromenad, kände att jag hade ont i kroppen och lite huvudvärk men trodde att det var efterdyningar från gårdagens surfpass (vilket för övrigt var grym!!), men när jag kom hem kände jag att något var riktigt fel så jag tog tempen som visade på 39 grader. Usch fy och blä. Temperaturen ville bara stiga och efter några timmar låg jag i sängen med ett hjärta som slog så hårt och snabbt att jag undrade om jag snart skulle få en hjärtattack, det snurrade och min kropp kändes som att den vägde minst 1000 kg. Riktigt obehagligt. Två tabletter alvedon senare mådde jag mycket bättre, men jag var fortfarande tvungen att avstå från den efterlängtade hiken upp till Lions Head resten av mina roomies skulle göra. Jaja inte hela världen, får göra det någon annan dag istället. Idag är febern nästan borta men jag tror att jag ska hålla mig borta från fysisk aktivitet så att jag inte skadar min kropp på något sätt. Ikväll är det i alla fall dags för Hidden Lines-filmvisningen här på Boardhouse, ska bli riktigt kul att se! (Även fast jag redan sett avsnitten hehe)

841275_10151398906517118_467493566_o

Men tillbaks till det surfpasset jag pratade om, den dagen var helt magisk! Morgonpromenad till Big Bay, vågsurf en timma, lite solande på det, promenad tillbaka, en god lunch och stretch för att avsluta med ett tre timmar långt kitesurfpass. Gick superbra, lärde mig dessutom ett nytt trick! Och när jag fick se sälarna åka omkring mig och leka bland vågorna var det svårt att inte känna sig lycklig.

De två förestående dagarna blev det dock ingen kite på grund av att det blåste för mycket! Kan knappt förstå det själv när jag nu till och med har en 5a, men när det blåser över 20 m/s är man inte så sugen på att ge sig ut på vattnet. Blev istället en massa promenader, kaffedrickande och hängande istället. Not too bad.

IMG_6042

Har dock inte blivit så mycket bilder under dessa dagarna, så ni får ha lite överseende med det.

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s