Utan röst

Min röst är helt borta. Visst, om jag riktigt anstränger mig och viskar så kommer det fram lite ljud men annars är det totalt tyst. Förutom när jag hostar, då låter det värre. JAG VILL INTE VARA SJUK!!

Ingen kitesurfing än. Det blev inte heller något Hidden Lines eftersom febern kom tillbaka och sedan fick jag vila hela nästkommande dag. När jag väl kände mig bättre på fredagen, ingen feber och bara lite känningar i hals och öron spenderade jag en heldag i Big Bay vilket resulterade i en redig solbränna –  och en feber som kom tillbaka.  Hade visst för låg solfaktor på mig  så att min kropp tog en rejäl smäll och fick hög feber igen, närmare 40 grader. Fick samma känsla som förra gången, att mitt hjärta slog onaturligt hårt och att min kropp kändes så tung att jag blev riktigt rädd. Så då fick jag vila hela nästa dag igen, men igår var det i alla fall dags för lite underhållning – Red Bull King Of The Air. Så otroligt häftigt att se världseliteten slåss om titeln om vem som gör bäst megaloops, och ingen dålig lineup heller, gode gud. Stod typ 2 meter från både Youri, Kevin, Nick, Bruna, Sam och en massa andra och jag kunde inte slita ögonen från dom, så sjukt att se dom i verkligheten. Och snacka om hög nivå på åkningen, de dryga 6 timmar tävlingen pågick kändes som 1. Jesse Richman blev vinnaren, bara ett år äldre än mig och fantastiskt duktig!

Lite bilder från dessa gångna dagar med lite gjort:

IMG_1680  IMG_1699   IMG_1710 IMG_1712  IMG_1714 IMG_1715 IMG_1716 IMG_1717 IMG_1718  IMG_1722  IMG_1724

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s