Konsekvenser av ett vinterdrabbat Sverige

Eftersom vintern inte vill släppa sitt grepp och tvingar all användning av kitesurfing och longboard till stand-by-läge, har jag fått roa mig på annat sätt. Träffat fina vänner, klängt på Klätterlabbet, sprungit till gymmet och jobbat.

20130307_183350 20130307_185943

Klarade faktiskt en 6a till sist! (dock med två pauser på vägen så kanske inte egentligen, men jag låtsas att jag klarat det). Har tänkt att börja klättra en dag i veckan nu så att jag kan komma vidare snabbare i min utveckling och klara de högre graderna, mina fingrar är för tillfället inte såpass starka att jag orkar hålla mig kvar på de svårare greppen så jag behöver lite rutinklättring för att klara av det. Så torsdagar är numera klättertorsdagar!

2013-02-25 23.12.42 2013-03-01 07.50.06 FB_IMG_13612962977799412

När man lider av brädabstinens är god mat och mys med katten helt klart en bra medicin!

Sedan har jag faktiskt även inlett longboardsäsongen! Calle och jag lyckades tajma in en av de få torra dagarna vi haft denna vintern och tog oss ett litet åk! Inte mycket att skryta med, men kul var det och lite vårkänsla lyckades man få!

Visste ni förresten att det numera finns ett svenskt kitesurfingförbund? Känns som att det är både på gott och ont, visst är det bra med en mer typ av organiserad kitesurfing, fast en del av charmen med sporten är just det att det inte finns några fasta regler. Tror vi helt enkelt får vänta och se vad resultatet av detta blir, om vi har tur betyder det att fler tävlingar anordnas och att fler tjejer lockas till sporten. Man kan läsa mer på http://www.svensksegling.se/Kappsegling/Nyheter/2013/1aKvartal/SvensktKitesurfingforbundgrundat/

gopro_mount

Har även införskaffat mig lite nyttiga saker, en GoPro-sugpropp plus lite reservdelar. Så nu kan det bli film på riktigt! Eftersom det är rea på nästan alla vintergrejer passade jag även på att köpa ett par snowboardbyxor. Testade först tjejmodellerna, men då ingen riktigt satt som jag ville gick jag över till att prova killarnas, vilket visade sig vara den bästa idén på länge. Byxorna satt hundra gånger snyggare och utbudet så enormt mycket större, vilket gjorde att jag kunde hitta precis den färg och modell jag var ute efter. Bild kommer snart då jag faktiskt kommer att röra mig mot de höga bergen i söder inom en snar framtid…

… to be continued.

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s