Uppladdning

Laddar lite så här innan filmfestivalen genom att titta på inspirerande filmer. Vet inte vad det är för fel på mig, men när jag ser de här filmerna går det bokstavligen talat stötar genom min kropp och det känns som jag ser allt genom ett rus…

Det är så… vackert på något sätt. Människan, naturen och fysikens krafter sammanslagna i ett enda ögonblick. Speciellt när barn gör det, då är det som att något brister i mig (på ett bra sätt alltså).

Börjar dessutom få kiteabstinens nu på riktigt. Planen var egentligen att åka i söndags men jag hann tyvärr inte med det så jag håller tummarna så hårt jag kan, bönar och ber, för vind nästa helg.

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s