Imponerande bragder

hfghfgh

Filmfestivalen var imponerande. Att se Alex Honnold klättra på till synes spikraka berg, några tuffa tjejer surfa på massiva Hawaiianska vågor, Annelie Pompe dyka ner till sjuka djup utan rädsla, coola cyklar pumpa ner nedför till synes omöjliga berg, en sargad kille surfandes i en flod, Chris Sharma och Adam Ondra erövra en av världens svåraste klätterleder har helt enkelt satt sina spår. Jag har varit lite slapp med klättringen på det sista, inte riktigt känt sugen, men nu så sattes något igång i mig och jag är helsugen igen!

alex_honnold_710x399

Mitt liv just nu består av rutiner. Det är på gott och ont, säger du en tid, låt oss exempelvis välja 08:35 – då vet jag att jag sitter på min stol på jobbet, dricker mitt morgonkaffe och går igenom dagens uppgifter. Låt oss ta en annan, 12:44 kanske? – Då är jag ute på min obligatoriska lunchrastpromenad. 19:22 – Uppe på gymmet och tränar. 22:01 – Ligger i min säng och försöker att somna.

Som ni kanske förstår blir detta lite långtråkigt i längden, men samtidigt är det något som är väldigt skönt i att veta hur dagen exakt kommer att vara. Kalla det meditation, kalla det avslappning. Men jag saknar tid, jag hinner inte allt jag vill göra. Jag vill hinna jobba, träna, kitea, klättra, träffa vänner, läsa bok, äta middag i skön takt, kolla på spännande filmer, diskutera i timmar, komma ut i solskenet, lära mig nya sporter, bara njuta – men detta är omöjligt att hinna med på en dag. Mission impossible.

Fast det kan bli mission possible istället ifall jag sprider ut detta, jag jobbar på det.

Men det är dumt att klaga, jag har ett långt liv framför mig, med massor av tid för att upptäcka nya saker. Visste ni exempelvis att jag ska gå på förarintygskurs för segelbåt? Så att jag äntligen kan få låna min familjs båt! Så underbart härligt det ska bli att kunna somna en vacker sommarnatt med vattnet skvalpandes  mot båtens sidor, tillsammans med goda vänner.

320873_1783996338374_345273567_n

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s