Nordic Outdoor

När jag vaknade på morgonen den här söndagen var jag riktigt taggad. Varför? Det var dags för Nordic Outdoor!

Dagen inleddes dessutom med en mysig frukost på Le Petit med goa vänner, inte helt fel.

IMG_2739

Sedan var det raka vägen till Svenska Mässan, förutom den vanliga mässan stod dessutom SM i bouldering på schemat. Fast det som inspirerade mig mest var föreläsningarna, framförallt med den Annelie Pompe.  Hon höll en typ av praktiskt föreläsning om andningsteknik, där vi som lyssnade fick vara med och testa. Liggandes på golvet gjorde vi först lite avslappningsövningar, lite andningsövningar, och sedan var det dags att hålla andan. Tror jag ha skrivit tidigare i något inlägg om mina försök att hålla andan, har aldrig kommit över en minut. Men efter de övningar jag just gjort, klarade jag… 1 minut och 45 sekunder!

IMG_2748

 

Kanske inte speciellt mycket jämfört med många andra (en kille klarade nästan 5 minuter!!) men mycket mer än jag någonsin hållit andan förut. Just i det ögonblicket märkte jag även hur spänd jag var. Jag har alltid sett mig själv som en person som är ganska avslappnad, men när jag låg där på golvet kände jag bara hur mitt hjärta började rusa när jag försökte slappna av, och hur kroppen aldrig ville bli riktigt tung. Antagligen går jag runt och spänner mig ganska mycket, så detta var verkligen en bra insikt att få. Ska försöka börja lyssna på lite avslappningsband och se hur det går.

En annan person som höll en mycket intressant föreläsning var Anneli Wester. En person med en mycket svår bakgrund bakom sig, men som har kommit så otroligt långt. Är så oerhört imponerad av hennes historia och om hur stor betydelsen är om rätt inställning, om att följa sitt hjärta och göra det man älskar. Som att bestiga berg, tälta och dansa på toppen. Jag tycker att alla som läser detta skall gå in på http://www.anneliwester.se/mina_forutsattningar.html

IMG_2776Och så lite andra bilder från dagen.

IMG_2773 IMG_2766 IMG_2761 IMG_2757 IMG_2753 IMG_2752 IMG_2750

 

 

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s