Snabbvisit i Mallorca och ett efterlängtat besked

Fredagen den 11 juli var en spännande dag. Dels var det min sista arbetsdag, dels kom mitt antagningsbesked gällande högskola, och dels skulle jag åka till Mallorca. Satt som på nålar hela dagen, och först när jag satt på bussen på väg till  Landvetter kunde jag se mitt svar. Hjärtat dunkade, och jag svalde hårt. Vad skulle jag ta mig till ifall jag inte kommit in?

Civilingenjör, Automation & Mekatronik, Chalmers Tekniska Högskola – ANTAGEN”.

Yeay!!

Var så otroligt glad, och det blev ju inte mycket sämre av att åka utomlands. På grund av sommaren intensiva jobbande hade jag fått kompromissa och skulle bara spendera 4 dagar i Spanien, men det passade mig alldeles utmärkt. Jag mötte upp Viktor och vi åkte tillsammans till Landvetter, och väl framme på flygplatsen  väntade en leendes mamma och pappa. Tror det syns ganska bra på första bilden  (precis när vi landat) hur glad jag är!

P1040574Det blev sedan några härliga dagar i solen i vårt fina hus, god mat, lite utflykter och bad såklart!

P1040492

IMG_7060 IMG_7083 IMG_7088

IMG_3046 IMG_3082 IMG_3185 IMG_3315 IMG_7007 IMG_7027 IMG_7045

 

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s