När hjärtat vill fortsätta slå

Passion.

Det krävs passion i livet ifall man ska få ut det mesta av det, jag är fast övertygad om det. Det spelar ingen roll vad ens passion handlar om, det må vara bilar, hästar, matte eller havet, men något måste man ha. Något som jag älskar med extremsportsvärlden är all just all passion, den fullkomligen sprutar ur sig livsglädje och och drivkraft . När folk faktiskt väljer att utöva en sport med sitt liv som insats, ja då handlar det om en passion större än livet. Tänk vad fantastiskt, att älska något lika mycket som livet.

Själv ligger min passion lite på lä, helt ärligt är mitt liv lite för tråkigt just nu. Visst är det kul att ha börjat på Chalmers – men jag saknar känslan av total glädje, drivkraft och beslutsamhet. Det känns lite som att jag är i kamp med mig själv, jag kan se mitt mål långt där borta men det är en massa dimma i vägen. Jag vet att jag måste dit, men samtidigt vet jag inte vad som händer på vägen. Tänk om vägen försvinner rakt framför mina ögon?

Det enda jag faktiskt vet är att jag lever här och nu, och jag vore dum ifall jag inte utnyttjade det. Lika dumt vore det förvisso att tappa bort mig på den dimmiga vägen, så jag måste fortsätta att sträva och kämpa mot målet.

Det enda jag är rädd för är att tappa min passion, det kan jag inte tillåta mig. Det ligger alltså en verklig konflikt här, hur mycket kan jag tillåta mig att leva i förhållande till studierna?

När jag ser på videoklippan nedan känner jag hur mitt hjärta börjar slå några extra slag i minuten, hur håren på mina ramar reser sig och hur min själ längtar iväg. Jag vill känna att jag lever, känna vinden i ansikten, få endorfiner frisläppta i min hjärna och adrenalin i blodet. Jag tror faktiskt bara att jag har ett val – att försöka hinna med både och. Passionen har sprungit mig förbi under några månaders tid, och jag tänker inte längre tillåta detta. Mitt hjärta måste få fortsätta slå. 

Låt dig inspireras av dessa underbara klipp så länge, en trailer för en film som verkar helt fantastisken jättehärlig kitefilm, en GoPro-film som jag knappt kunde andas igenom (breathtaking x1000!)  och en go rulle som Petter har klippt ihop (men lova mig en sak, om du bara ska se på en film, så titta på GoPro-videon, kändes typ som att jag skulle kissa på mig så bra den var!). 

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s