En speciell fotobok

Jag vet inte hur många timmar jag har suttit vid datorn för att skapa denna bok, men det handlar i alla fall inte om dagar utan om veckor, månader. Det må vara en eventuell prokastineringseffekt från plugget, dyrbar potentiell studeringstid gick möjligtvis till spillo, men så skapades i alla fall en 216 sidor tjock fotobok!

Efter lite velande fram och tillbaka kom jag fram till att blurb.com var den bästa fotodistributören, och de uppfyllde (nästan) alla saker de lovat. Kvalitén på boken är jättefin, färgtolkningarna och pappren är  tip top, och jag är över det stora hela nöjd. Dock så har vissa sidors nedre del kapats, så att texten på vissa ställen blivit skadat. Helt klart under kritik…

Nedan följer lite utdrag från min bok, vill ni se mer så är det bara att komma över på en kopp kaffe och kika in resten!

1 23 5 78 9 10 11 12 13 1415 1617

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s