Några Läjet-sessions

Förstår inte riktigt varför jag inte hittat hit tidigare, men Läjet är verkligen en toppenspot!

Go launchyta, mycket utrymme, vågor ifall man känner för det och riktigt fina platta ytor mellan vågorna ifall man är mer sugen på det. Tog en runda med Oscar efter jobbet för ett tag sedan, och efter det blev jag fast.

Första gången jag åkte ner själv blev jag dock lite besviken. Eller ja, kanske inte precis besviken, utan mer superduperbesviken. Så fort jag parkerat bilen så kände jag hur bilen skakade till, och framför mig ser jag hur blixtarna börjar vina. Himlen öppnade sig och regnet börjar att ösa ner. Stranden var helt tom på folk, och det är hel jäkla storm. Hurra för det. Satt och stirrade tomt framför mig en stund innan jag fick ordning på tankarna och jag tog en tur ner till Varbergs centrum för att vänta ut ovädret.

Före: Ledsen tjejDSC_1079Som tur var blev vädret betydligt bättre och jag ge mig ut på havet. Lite Sydafrika-känsla på vågorna, men betydligt säkrare (Sverige kommer nog att kännas farligt jämfört med de förhållandena…).

DSC_1081

Efter: Betydligt gladare tjej!DSC_1084Läjet har levererat även efter det, och jag ser fram emot fler utvecklande sessions där!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s