Blandad kompott

ladda ned (1)IMG_7485

Ibland kan sommaren vara över förväntan – Surfjobb, kräftor, Pagerofest och segling!  Sen får vi inte glömma fina kitesurfingturer med (hör och häpna, det händer faktiskt i år också) sol! Följd av den som vanligt ”Julia-glad-efter-surf-bilden”.

DSC_1116DSC_1122Körde ner till Rågelund efter jobbet tillsammans med Oscar där vi körde ett kort men intensivt pass. Vattnet var urchoppigt, men det var riktigt kul att vara ute igen! Försöker lära mig att göra backrolls åt vänsterhållet, vilket inte gick riktigt som jag hoppats… Istället för att få någon höjd blev det extremt utdragna och långa hopp, självklart avslutat med en krasch. Ska ta mig tiden att titta på lite kitetrixvideos snart för att komma vidare!

Annonser

kite, blogg, kiteblogg, Julia Hallén, surfa

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s